Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και τσιγαρίζουμε τις γαρίδες και σβήνουμε με λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ βγάζουμε τις γαρίδες και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ρύζι.
Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στο καρότο για 20’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα, κατεβάζουμε το μάτι στο 2 ή 3. Ανοίγουμε και προσθέτουμε τις γαρίδες, δυναμώνουμε στο 7 και ρυθμίζουμε το audiotherm στο καρότο για 10’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Ανοίγουμε, βγάζουμε τις γαρίδες με λίγη σάλτσα και προσθέτουμε το ρύζι.
Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, αλάτι, και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη καρότο για 20’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα