Γαύρος φιλέτο με σάλτσα πιπεριάς

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 0 λPrep Time
  • 60 λCook Time
  • 60 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος με το μάτι στο 7, να φτάσει ο πρώτος κόκκινος δείκτης στην ένδειξη μπριζόλα. Τσιγαρίζουμε τον γαύρο και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 3. Βγάζουμε τον γαύρο και δυναμώνουμε πάλι στο 7. Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά να τσιγαριστούν. Ανακατεύουμε καλά.

  • Βήμα 2ο

    Κλείνουμε καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στα 25’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3. Παίρνουμε λίγη σάλτσα και την βάζουμε στο μούλτι. Επιστρέφουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο και προσθέτουμε τα ψάρια.

  • Βήμα 3ο

    Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε τα ψάρια για 3-5’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password