Προθερμαίνουμε το σκεύος με το μάτι στο 7, να φτάσει ο πρώτος κόκκινος δείκτης στην ένδειξη μπριζόλα. Τσιγαρίζουμε τον γαύρο και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 3. Βγάζουμε τον γαύρο και δυναμώνουμε πάλι στο 7. Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά να τσιγαριστούν. Ανακατεύουμε καλά.
Κλείνουμε καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στα 25’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3. Παίρνουμε λίγη σάλτσα και την βάζουμε στο μούλτι. Επιστρέφουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο και προσθέτουμε τα ψάρια.
Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε τα ψάρια για 3-5’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα