Γαύρος φιλέτο με σάλτσα πιπεριάς

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 60 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος με το μάτι στο 7, να φτάσει ο πρώτος κόκκινος δείκτης στην ένδειξη μπριζόλα. Τσιγαρίζουμε τον γαύρο και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 3. Βγάζουμε τον γαύρο και δυναμώνουμε πάλι στο 7. Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά να τσιγαριστούν. Ανακατεύουμε καλά.

  • Βήμα 2ο

    Κλείνουμε καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στα 25’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3. Παίρνουμε λίγη σάλτσα και την βάζουμε στο μούλτι. Επιστρέφουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο και προσθέτουμε τα ψάρια.

  • Βήμα 3ο

    Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε τα ψάρια για 3-5’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password