Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’.
Τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις μεριές και προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.
Ανεβάζουμε στο 9 και κλείνουμε με το sec quick.
Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘turbo’ για 20’.
Χαμηλώνουμε όταν ο δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’.
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε το κριθαράκι και το νερό, το φτάνουμε σε θερμοκρασία βρασμού.
Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι, και το αφήνουμε 10’ πάνω στο μάτι.