Βράζουμε τα κουμκουάτ για 6’ και σουρώνουμε. Καλύπτουμε τα κουμκουάτ με την ζάχαρη για 4 ώρες.
Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε. Την επόμενη ημέρα, ξαναβράζουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Σχόλιο *
Όνομα *
Email *
Ιστότοπος
Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.