Γλυκόξυνη σάλτσα μελιού

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 10 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκέυος 1,3lt 16cm και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Βάζουμε μέσα τον ζωμό λαχανικών.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το χυμό από το μισό πορτοκάλι, τον χυμό από το λεμόνι, το εστραγκόν, το μπούκοβο, το αποξηραμένο σκόρδο.

  • Βήμα 3ο

    Ανακατεύουμε και βάζουμε το μέλι. Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι. Μόλις φτάσει στο πρώτο κόκκινο ή στο νταμάκι της μπριζόλας χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.

  • Βήμα 4ο

    Μόλις φτάσει στο κεντρικό μαύρο ή στο καρότο, μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Ανοίγουμε και βάζουμε μέσα 2κσ λάδι. Ανοίγουμε το μάτι στο 4 ή 5 και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και κλείνουμε το μάτι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password