Κανελόνια με μείγμα θαλασσινών

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 0 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και στο σκεύος 5lt προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε το μείγμα θαλασσινών. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από 400γρ ντοματοχυμό.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το μάτι στο 9, κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στο turbo για 8’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτη ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να φτάσουν στην αρχική τους κατάσταση. Ανοίγουμε και σουρώνουμε κρατώντας τη σάλτσα.

  • Βήμα 3ο

    Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τοποθετούμε κυκλικά στο σκεύος οβάλ. Ανακατεύουμε τον υπόλοιπο ντοματοχυμό και την σάλτσα και περιχύνουμε τα κανελόνια. Ανοίγουμε το μάτι στο 7, μόλις ο πρώτος πράσινος δείκτης φτάσει στην πρώτη κόκκινη ένδειξη, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2. Μόλις η πράσινη ένδειξη φτάσει στο μεσαίο μαύρο πλαίσιο, μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password