Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και στο σκεύος 5lt προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε το μείγμα θαλασσινών. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από 400γρ ντοματοχυμό.
Βάζουμε το μάτι στο 9, κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στο turbo για 8’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτη ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να φτάσουν στην αρχική τους κατάσταση. Ανοίγουμε και σουρώνουμε κρατώντας τη σάλτσα.
Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τοποθετούμε κυκλικά στο σκεύος οβάλ. Ανακατεύουμε τον υπόλοιπο ντοματοχυμό και την σάλτσα και περιχύνουμε τα κανελόνια. Ανοίγουμε το μάτι στο 7, μόλις ο πρώτος πράσινος δείκτης φτάσει στην πρώτη κόκκινη ένδειξη, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2. Μόλις η πράσινη ένδειξη φτάσει στο μεσαίο μαύρο πλαίσιο, μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα