Κατσικάκι κοκκινιστό με πατάτες

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 6Servings
  • 15 λPrep Time
  • 30 λCook Time
  • 45 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος να ζεσταθεί στα 2/3 της αντοχής της κουζίνας σας, εδώ είναι στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘μπριζόλα’. Ανοίγουμε το σκεύος και σοτάρουμε το κρέας σκέτο. Κλείνουμε το καπάκι και όταν ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο ‘καρότο’ ανοίγουμε και γυρνάμε το κρέας. Προσθέτουμε το κόκκινο κρεμμύδι και τα 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Σβήνουμε το κρέας με το λευκό κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστουν όλα τα υγρά τότε βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Ανεβάζουμε την θερμοκρασία στο 9 και ρυθμίσουμε το visiotherm μισή ώρα στο turbo. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο soft, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2.

  • Βήμα 3ο

    Τότε, ο επάνω κόκκινος δείκτης ανεβαίνει στο turbo. Αφήνουμε το κόκκινο δείκτη στο turbo 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά, κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε μέχρι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε το γρήγορο καπάκι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password