Βάζουμε το σκεύος να ζεσταθεί στα 2/3 της αντοχής της κουζίνας σας, εδώ είναι στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘μπριζόλα’. Ανοίγουμε το σκεύος και σοτάρουμε το κρέας σκέτο. Κλείνουμε το καπάκι και όταν ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο ‘καρότο’ ανοίγουμε και γυρνάμε το κρέας. Προσθέτουμε το κόκκινο κρεμμύδι και τα 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.
Σβήνουμε το κρέας με το λευκό κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστουν όλα τα υγρά τότε βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Ανεβάζουμε την θερμοκρασία στο 9 και ρυθμίσουμε το visiotherm μισή ώρα στο turbo. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο soft, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2.
Τότε, ο επάνω κόκκινος δείκτης ανεβαίνει στο turbo. Αφήνουμε το κόκκινο δείκτη στο turbo 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά, κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε μέχρι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε το γρήγορο καπάκι.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα