Κόβουμε τα βερίκοκα σε κομμάτια (αφήνοντας μερικά κομμάτια για γαρνίρισμα), τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και την ζάχαρη και αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη καρύδας με το βούτυρο. Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο μείγμα προσθέτουμε το μείγμα με τα βερίκοκα χωρίς το ζουμί.
Βάζουμε βουτυρωμένο χαρτί ψησίματος στον πάτο του σκεύους και προσθέτουμε το μείγμα. Διακοσμούμε με τα βερίκοκα και την κρυσταλλική ζάχαρη. Ανοίγουμε το μάτι στο 2 και προσθέτουμε το navigenio ανάποδα στο 1ο πεδίο για 65’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα