Βάζουμε στον πάτο του σκεύους, χαρτί κουζίνας και το νερό.
Πλένουμε πολύ καλά τα αυγά, και τα τοποθετούμε στο σκεύος προσεκτικά τα αυγά.
Κλείνουμε το καπάκι, και ανοίγουμε το μάτι στο 7.
Μόλις ο πράσινος δείκτης φτάσει στην πρώτη κόκκινη ένδειξη, χαμηλώνουμε το μάτι στο 3 ή 4 και βράζουμε πάνω από το χοντρό μαύρο για 15’.
Tips & variations
Στο μοντέλο 30: μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε στο 3 ή 4 και βράζουμε στην ένδειξη ‘καρότο’ για 15’.