Κοκκινιστός κιμάς

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 15 λΠροετοιμασία
  • 15 λΜαγείρεμα
  • 30 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Χρησιμοποιούμε ένα τηγάνι χωρητικότητας 3,5 λίτρων και διαμέτρου 24 εκατοστών και ρυθμίζουμε τον εστία στο 7 από 9. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τον ακουστικό θερμόμετρο και τον ρυθμίζουμε στο "μπριζόλα". Μόλις φτάσει στη μπριζόλα, ανοίγουμε το τηγάνι και προσθέτουμε τον κιμά, τα κρεμμύδια και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε για να τα σοτάρουμε.

  • Βήμα 2ο

    Στη συνέχεια, ξεκαθαρίζουμε με το λευκό κρασί. Αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε τον οργανικό ντομάτι, το δυόσμο, την πάστα ντομάτας, την κόκκινη πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι, το κουρκούμα και το ελαιόλαδο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

  • Βήμα 3ο

    Κλείνουμε το καπάκι χρησιμοποιώντας το Secuquick και ρυθμίζουμε τον ακουστικό θερμόμετρο σε 15 λεπτά στο Turbo. Όταν ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη "Soft", μειώνουμε τη φωτιά στο 2. Όταν ο δείκτης φτάσει στο "turbo", το φαγητό θα έχει μαγειρευτεί για 15 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και περιμένουμε ο δείκτης να επιστρέψει αριστερά και το καπάκι να ανοίξει. Αφού οι δείκτες έχουν γυρίσει αριστερά και ακούσουμε το καπάκι να ανοίγει, η σάλτσα με το μοσχάρι και τα σπαγγέτι είναι έτοιμα.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password