Στο σκεύος 3,5lt, βάζουμε το νερό και την κολοκύθα, βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3, μαγειρεύουμε στο ‘turbo’ για 10’. Ανοίγουμε μόλις όλοι οι δείκτες φτάσουν στην αρχική τους κατάσταση και λιώνουμε την κολοκύθα. Την σουρώνουμε και προσθέτουμε τα τυριά.
Στο σκεύος 5lt, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα στο 7, προσθέτουμε τον κιμά και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το πράσο και τσιγαρίζουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και το σκόρδο λιωμένο. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και κλείνουμε το καπάκι, χαμηλώνουμε στο 2 ή 3 και μαγειρεύουμε 15’ στο ‘καρότο’.
Στο σκεύος 3.5lt, βάζουμε στον πάτο αντικολλητικό χαρτί. Βάζουμε πρώτα το μείγμα της κολοκύθας, και 75γρ γκούντα πάνω από το μείγμα. Στον κιμά βάζουμε τα υπόλοιπα τυριά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον κιμά πάνω από το μείγμα της κολοκύθας. Τυρί για διακόσμηση από πάνω κατά προτίμηση. Βάζουμε το σκεύος πάνω στο μάτι, κλείνουμε με το καπάκι, και ανοίγουμε στο 7. Μόλις ο δείκτης φτάσει στη μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Ρυθμίζουμε 20’ στο ‘καρότο’. Παίρνουμε το navigenio, ρυθμίζουμε 5’ στο τελευταίο 2ο πεδίο.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα