Κολοκυθόπιτα με κόκκινη κολοκύθα και φέτα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 1:20 ωΜαγείρεμα
  • 1:20 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Για την γέμιση
  • Για την πίτα
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Με το μάτι στο 7, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το πράσο. Προσθέτουμε τις πιπεριές και την κολοκύθα. Τα ντοματίνια, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, και αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick.

  • Βήμα 2ο

    Ρυθμίζουμε το audiotherm για 10’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 10’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.

  • Βήμα 3ο

    Αφήνουμε να πιεί τα υγρά, αφαιρούμε από το μάτι και προσθέτουμε το πλιγούρι, την φέτα και τα αυγά. Στο 3.5lt σκεύος βάζουμε χαρτί ψησίματος στον πάτο με τις 2 κσ ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το 1ο φύλλο ζύμης, την γέμιση, και το 2ο φύλλο ζύμης. Αλείφουμε με 1 κρόκο αυγού και χαράζουμε. Ανοίγουμε το μάτι στο 2 και βάζουμε το navigenio στο 1ο πεδίο ανάποδα για 50’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password