Κοτόπιτα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 12Μερίδες
  • 20 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 1:20 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, ρυθμίζουμε στη συνέχεια το audiotherm στα 10’ στο καρότο, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3, ανοίγουμε αφαιρούμε το ζουμί, βγάζουμε το κοτόπουλο, το κόβουμε σε κομματάκια, και το αφήνουμε στην άκρη.

  • Βήμα 2ο

    Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε το πράσο και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα με το λάδι και τσιγαρίζουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές. Τέλος προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα και το πιπέρι.

  • Βήμα 3ο

    Κλείνουμε και ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στο καρότο, μόλις φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και την πάπρικα και ανοίγουμε το μάτι να ρουφήξει τα υγρά του. Το αδειάζουμε σε 1 μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το 2ο αυγό.

  • Βήμα 4ο

    Βάζουμε χαρτί ψησίματος στο πάτο του σκεύους και το 1 φύλλο κουρού, προσθέτουμε την γέμιση, από πάνω το 2ο φύλλο κουρού και αλείφουμε με το 2ο αυγό. Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια, ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 2 ή 3 και ρυθμίζουμε navigenio στο πρώτο πεδίο για 50’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password