Κοτόπουλο με κάρι, πολύχρωμες πιπεριές και ρύζι

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 4Servings
  • 5 λPrep Time
  • 40 λCook Time
  • 45 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο. Το βγάζουμε και τα κόβουμε κομμάτια. Προσθέτουμε κρεμμύδια, και το σκόρδο και τσιγαρίζουμε.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σβήνουμε με λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ρύζι. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 20’. Όταν περάσει το 1ο χοντρό κόκκινο το χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Ανοίγουμε και προσθέτουμε το ρύζι με το νερό, δυναμώνουμε στο 7 και περιμένουμε να πάρει 1 βράση. Κλείνουμε το καπάκι και κατεβάζουμε στο 2 ή 3 για 11’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password