Κοτόπουλο με πατάτες κοκκινιστό με θυμάρι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 25 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Σε ένα μπωλ βάζουμε το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα και τον πελτέ. Προσθέτουμε το ξύσμα από ένα λεμόνι και τον χυμό του. Ρίχνουμε και το δεύτερο λεμόνι σε ροδέλες. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε λίγο στην άκρη. Πολτοποιούμε την σελινόριζα και το κρεμμύδι.

  • Βήμα 2ο

    Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι, την σελινόριζα και το λάδι και τσιγαρίζουμε. Βάζουμε μέσα τα υλικά μας που έχουν μαριναριστεί 10 λεπτά. Ανακατεύουμε. Ανεβάζουμε το μάτι στο 9. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στην μπριζόλα. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.

  • Βήμα 3ο

    Όταν φτάσει στην μπριζόλα, θα μαγειρευτεί το φαγητό μας για 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμμε να γυρίσει ο κόκκινος δείκτης στην αρχή. Ανοίγουμε το γρήγορο καπάκι και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password