Σε ένα μπωλ βάζουμε το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα και τον πελτέ. Προσθέτουμε το ξύσμα από ένα λεμόνι και τον χυμό του. Ρίχνουμε και το δεύτερο λεμόνι σε ροδέλες. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε λίγο στην άκρη. Πολτοποιούμε την σελινόριζα και το κρεμμύδι.
Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι, την σελινόριζα και το λάδι και τσιγαρίζουμε. Βάζουμε μέσα τα υλικά μας που έχουν μαριναριστεί 10 λεπτά. Ανακατεύουμε. Ανεβάζουμε το μάτι στο 9. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στην μπριζόλα. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.
Όταν φτάσει στην μπριζόλα, θα μαγειρευτεί το φαγητό μας για 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμμε να γυρίσει ο κόκκινος δείκτης στην αρχή. Ανοίγουμε το γρήγορο καπάκι και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα