Βάζουμε σε ένα μπολ τις γλυκοπατάτες και το λάδι και ανακατεύουμε. Βάζουμε την μουστάρδα. Ανακατεύουμε. Βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Πολτοποιούμε το σκόρδο και το βάζουμε στις γλυκοπατάτες και ανακατεύουμε. Στύβουμε και βάζουμε το λεμόνι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και την πάπρικα και ανακατεύουμε με τις γλυκοπατάτες.
Αφήνουμε 4-5 λεπτά. Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm και αδειάζουμε μέσα το μπολ. Βάζουμε από πάνω λίγη ακόμα πάπρικα και λίγο θυμάρι. Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και βάζουμε το γρήγορο καπάκι.
Ρυθμίζουμε το audiotherm 20 λεπτά στο turbo. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο νταμάκι του σοφτ, χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo μαγειρεύται για 20 λεπτά. Μετά κλείνουμε και περιμένουμε να γυρίσει πίσω και να ανοίξουμε. Βάζουμε από πάνω το navigenio και βάζουμε με το audiotherm 10 λεπτά στο τελευταίο διπλό πεδίο του navigenio. Σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα