Βάζουμε το σκεύος στο μάτι που έχουμε ανοίξει στο 7, με το audiotherm στη μπριζόλα. Μόλις το audiotherm χτυπήσει ανοίγουμε το σκεύος και βάζουμε καλά στεγνωμένο το κοτόπουλο σε κομμάτια. Το τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές και προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο, και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε και αφήνουμε. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το πιπέρι.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί και ανακατεύουμε καλά. Κλείνουμε με το απλό καπάκι, προσθέτουμε το visiotherm για να μείνει η τρύπα και να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ανοίγουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό, και τα ριγκατόνι (άβραστα). Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι.
Ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη soft. Μόλις το audiotherm χτυπήσει, κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε πάνω στο μάτι. Μόλις οι δείκτες γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση ανοίγουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τότε την παρμεζάνα και αν θέλουμε σερβίρουμε.
Πριν σερβίρουμε μπορείτε να πάρετε το navigenio ενώ προσθέσουμε την μοτσαρέλα και ξεροψήνουμε από πάνω. Ρυθμίζουμε το audiotherm στα 3 λεπτά στο διπλό πεδίο και ξεροψήνουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα