Σε ένα μπολ προσθέσουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σταδιακά. Καλύπτουμε την ζύμη και την αφήνουμε 30’ στο ψυγείο. Βάζουμε στο πάτο του σκεύους χαρτί ψησίματος και προσθέτουμε τα κουλουράκια ανά 9-10. Ανοίγουμε το μάτι στο 5, καλύπτουμε με το navigenio στο 1ο πεδίο για 30’, στα 15’ χαμηλώνουμε το μάτι στο 2. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία άλλες 3 φορές.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα