Αναμιγνυουμε τα υγρά υλικά όλα μαζί και μετά τα στεγνά, και ανακατεύουμε, στην συνέχεια τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Μόλις φτιάξουμε ένα μείγμα που ξεκολλάει από τα χέρια, το αφήνουμε να ξεκουραστεί τυλιγμένο με μια μεμβράνη για 10’. Όταν ξεκινάω να πλαθω, πρόσθετω στην ζύμη την ζάχαρη και το Amaretto. Μόλις προσθέσουμε τα 2 επιπλέον υλικά και πλάσουμε, πλάθουμε σε μικρές μισές πλεξιδες.
Ανοίγουμε το Navigenio στο 4. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις το σκεύος θερμανθεί, ανοίγουμε το καπάκι, βάζουμε αντικολλητικο χαρτι στον πάτο του σκεύους και βάζουμε μέσα τα κουλουράκια. Όχι πολύ κοντά το ένα με το άλλο γιατί θα φουσκώσουν και θα κολλήσουν μεταξύ τους. Περνάμε το κάθε κουλουράκι με μια στρώση αυγού
Ψήνουμε κανονικά για 2’ με κλειστό καπάκι και μετά αναποδογυρίζουμε το Navigenio πάνω από τα κουλουράκια και ψήνουμε για 6 λεπτά στο 1ο πεδίο. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για όλη την ζύμη. Συνολικά πρέπει να σας πάρει 30’. Σερβίρουμε με γαλλικό καφέ (προαιρετικά)!
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα