Παίρνουμε το 6.5lt σκεύος, βάζουμε το μάτι στο 7. Βάζουμε μέσα τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα ξερά πολτοποιημενα και σοτάρουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο και πιπέρι ψιλοκομμένα. Μόλις ρουφήξει τα ζουμία του, αφαιρούμε το σκεύος από το μάτι.
Όταν κρυώσει το μείγμα προσθέτουμε την ξινό μυζιθρα ψιλοκομμένη και το ανθότυρο. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Βάζουμε 4 κσ ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε την γέμιση στην άκρη.
Παίρνουμε το tetrondo, το αλείφουμε με ελαιόλαδο και τοποθετούμε το πρώτο φύλλο κουρου. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο προσθέτουμε την γέμιση και βάζουμε το δεύτερο φύλλο κουρου. Αλείφουμε με ελαιόλαδο, χαράζουμε τα κομμάτια μας, ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τοποθετούμε το σκεύος στο μάτι που ανοίγουμε στο 2 ή 3. Βάζουμε από πάνω το navigenio στο πρώτο πεδίο και ρυθμίζουμε το audiotherm στα 45 λεπτά.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα