Με το μάτι στο 7, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχόμενα. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα ανακατεύοντας συνεχόμενα.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε να κρυώσει
Βήμα 2ο
Σε ένα τηγάνι, αλείφουμε με μια κουταλιά ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα αυγά μάτια.
Ανοίγουμε στο 5, ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘μπριζόλα’.
Βάζουμε 5γρ βούτυρο στο σκεύος και βάζουμε το ψωμί στο 7.
Ψήνουμε τα ψωμάκια και συναρμολογούμε.
Βάζουμε για 10’ το navigenio ανάποδα να ξεροψήσουμε.