Λευκαδίτικη σούπα Μπακαλιάρου

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 30 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Έχουμε πάρει το σκεύος οβάλ 3,5λτ 38cm. Έχουμε βάλει το μάτι της κουζίνας στο 7. Ανοίγουμε το καπάκι μας και προσθέτουμε το λάδι και το σκόρδο και το κρεμμύδι πολτοποιημένα. Τσιγαρίζουμε. Μετά βάζουμε τις πατάτες και τον ζωμό λαχανικών.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι, το χυμό από το λεμόνι. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε στο 2 ή 3 και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά.

  • Βήμα 3ο

    Λιώνουμε 4 πατάτες με λίγο ζουμάκι, το ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε από πάνω από τις πατάτες, τον μπακαλιάρο. Βάζουμε λίγο πιπεράκι και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε 5 λεπτά στο 2 με 3. Σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password