Λιγκουίνι με παρμεζάνα σκόρδο και ρίγανη

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 0 λPrep Time
  • 20 λCook Time
  • 20 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το λάδι με το σκόρδο, και το κρεμμύδι. Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τον ζωμό. Μαγειρεύομε για 10’ στο ‘καρότο’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘καρότο’ μαγειρεύουμε για 10’.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τα μακαρόνια, και ανεβάζουμε το μάτι στο 7. Μόλις πάρουν μια βράση, κλείνουμε και ρυθμίζουμε για 5’ στην ένδειξη ‘καρότο’ και χαμηλώνουμε το μάτι. Ανακατεύουμε, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για άλλα 5’. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και την ρίγανη, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password