Βάζουμε το σκεύος 3,5lt 24cm στο μάτι. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τα λουκάνικα, χοντροκομμένα και τα ψήνουμε για 2-3 λεπτά. Τα σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ βγάζουμε τα λουκάνικα σε ένα πιάτο. Βάζουμε μέσα το κρεμμύδι, πολτοποιημένο, και το πράσο σε φέτες. Τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε την μισή σελινόριζα σε κομμάτια.
Μετά από 1 λεπτό βάζουμε τα λουκάνικα, τον ντοματοχυμό, το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι, την πολτοποιημένη σελινόριζα, τον άνιθο, το κυδώνι και ανακαεύουμε. Βάζουμε το μάτι στο 9, σκουπίζουμε το χείλος του σκεύους και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο turbo. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη 'soft' χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Μόλις φτάσει στην ένδειξη ΄'turbo' θα μαγειρευτεί 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε και να σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα