Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το χοιρινό μπούτι σε κομμάτια με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και περιμένουμε 2’ μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και αφαιρούμε το χοιρινό. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο να τσιγαριστούν.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το χοιρινο, τα μακαρόνια, και το πεκορίνο. Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε 20’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Μόλις ο πρώτο δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 και μαγειρεύουμε στην ‘ένδειξη ‘καρότο’ για 20’.
Βάζουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε τα μακαρόνια και το χοιρινό. Ανακατεύουμε αφήνουμε να πάρει μια βράση και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 10’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Ανοίγουμε, ανακατεύουμε, κλείνουμε το μάτι, και αφήνουμε άλλα 5’. Προσθέτουμε το πεκορίνο και ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα