Μακαρονάδα με σκόρδο και λάδι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 15 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βράζουμε το νερό στο σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη καρότο και το μάτι στο 7. Προσθέτουμε τα μακαρόνια, και χαμηλώνουμε το μάτι στο 2. Προθερμαίνουμε το τηγάνι, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Σοτάρουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το λάδι και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την παρμεζάνα. Κλείνουμε και ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στη μπριζόλα. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε τα μακαρόνια. Ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στο τηγάνι και προσθέτουμε τα μακαρόνια. Σοτάρουμε προσθέτουμε λίγο μαϊντανό και την παρμεζάνα.

68 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password