Στο σκεύος 3.5lt τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το μάτι στο 7. Τα αφαιρούμε και προσθέτουμε το κολοκύθι και την μελιτζάνα με το ελαιόλαδο, να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί, ανακατεύουμε 2’ να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και σκόρδο. Στο σκεύος 5lt προσθέτουμε τις αντζούγιες με το μάτι στο 7 να δημιουργηθεί μια πάστα.
Προσθέτουμε σταδιακά όλα τα υλικά εκτός από τα μακαρόνια. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 5’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 5’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.
Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και μόλις πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μακαρόνια. Κλείνουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 και ρυθμίζουμε το audiotherm για 5’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε άλλα 5’ πάνω στο μάτι.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα