Μανέστρα Μπούρου-Μπούρου (Κολοπίμπιρι)

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 40 λΜαγείρεμα
  • 45 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος ανοίγουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε το λάδι, το κρεμμύδι και το πράσο, ανακατεύουμε και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε τα καρότα και τα ντοματίνια. Στη συνέχεια το σέλερι και το σέλινο. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, και την πάπρικα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο νερό.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick, ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη soft για 1’. Κλείνουμε το μάτι και μόλις γυρίσουν οι δείκτες στην αρχική τους κατάσταση ανοίγουμε το σκεύος. Προσθέτουμε το νερό και περιμένουμε να πάρει μια βράση και προσθέτουμε το κριθαράκι. Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι. Αφήνουμε το φαγητό πάνω στο μάτι για 12’ και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password