Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 2’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 10’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι. Αφήνουμε τον κιμά στην άκρη. Χαράζω και αδειάζω τις μελιτζάνες, τις αλατοπιπερώνω, και με το μάτι στο 2, βάζουμε το navigenio από πάνω στο 2ο διπλό πεδίο για 30’.
Σε ένα μπολ ανακατεύω το γιαούρτι με τα αυγά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τις μελιτζάνες με τον κιμά και καλύπτουμε με την επικάλυψη γιαουρτιού. Ανοίγουμε το μάτι στο 3 και προσθέτουμε το navigenio από πάνω στο τελευταίο 2ο πεδίο για 5’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα