Μοσχάρι κιλότο ψητό με ροδάκινο και κρεμμύδια

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 15 λΠροετοιμασία
  • 1:15 ωΜαγείρεμα
  • 1:30 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Προσθέτουμε το κιλότο στεγνό και το τσιγαρίζουμε από όλες τι μεριές. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 60’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 60’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι. Βγάζουμε το μοσχάρι και το κόβουμε σε φέτες. Λιώνουμε την σάλτσα στο μπλέντερ και περιχύνουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password