Βάζουμε το σκεύος στο μάτι που έχουμε ανοίξει στο 7 και ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη 'μπριζόλα'. Μόλις χτυπήσει το audiotherm ανοίγουμε το σκεύος και βάζουμε μέσα στην μπριζόλα και την τσιγαριζουμε. Μόλις η μπριζόλα ξεκολλάει την γυρνάμε.
Προσθέτουμε τότε όλα τα υπόλοιπα υλικά και το ελαιόλαδο. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στα 10' και το τοποθετούμε στο turbo. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην πρώτην ένδειξη soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις ο 2ος κόκκινος δείκτης φτάσει στην πρώτη ένδειξη 'turbo' μαγειρεύουμε το φαγητό για 10'. Κλείνουμε το μάτι, περιμένουμε να γυρίσουν οι δείκτες στην αρχική τους θέση και σερβίρουμε.