Βάζουμε το σκεύος 6lt 28cm και βάζουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το κότσι δεμένο με νήμα μαγειρικής στο σκεύος για να το τσιγαρίσουμε από όλες τις πλευρές.
Βάζουμε τι μισό αλάτι και πιπέρι, το φινόκιο, το ξύσμα από το λεμόνι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε το χυμό από το 1 λεμόνι με την μία κς μουστάρδα και τον ρίχνουμε πάνω από το φινόκιο. Προσθέτουμε την πάπρικα. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm μία ώρα στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα, κατεβάζουμε από το 7 στο 2 ή 3.
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπωλ και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Τις αφήνουμε 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το χυμό από 2 λεμόνια με την υπόλοιπη μουστάρδα και το ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες. Ανακατεύουμε καλά τις πατάτες και τις αφήνουμε μισή ώρα και μετά τις βάζουμε μέσα στο κρέας που ήδη έχει ψηθεί μία ώρα.
Προσθέτουμε το λεμονοθύμαρο και λίγη πάπρικα πάνω από τις πατάτες. Κλείνουμε το καπάκι και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε πάλι στο 2 ή 3. Βάζουμε το audiotherm μία ώρα στο καρότο. Βγάζουμε, αφαιρούμε το νήμα και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα