Βάζουμε το Hotpan το μάτι και το ανάβουμε στο 7. Βάζουμε το Audiotherm στο καρότο και μόλις φτάσει ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τα μύδια με το λάδι να τσιγαριστούν.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί και βγάζουμε τα μύδια. Βάζουμε το κρεμμύδι και το φινόκιο, πολτοποιημένα. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά φλωρίνης σε ψιλά κομματάκια. Αφήνουμε λίγο να τσιγαριστούν. Βάζουμε τα ντοματίνια, το εστραγκόν, αλάτι πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο και το ξύσμα από το λεμόνι, τον πελτέ, το χυμό από το λεμόνι, τα μύδια, τον ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε.
Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει ο δείκτης στα νταμάκι της μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο καρότο, θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 10 λεπτά.
Στα 5 λεπτά ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα τον τραχανά και ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι. Μετά τα 10 λεπτά, κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε 3 λεπτά ακόμα.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα