Βάζουμε τα αυγά σε ένα μπώλ και τα χτυπάμε ελαφρά, προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το βούτυρο.
Παίρνουμε το σκεύος και ανοίγουμε το μάτι στο 7, αλείφουμε το σκεύος με το βούτυρο και προσθέτουμε την ομελέτα.
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε το ανάποδα το navigenio στο πρώτο μονό πεδίο τα πρώτα 15’ και στο 2ο διπλό πεδίο για τα υπολειπόμενα 10’.
Μετά από τα 4’ πρώτα λεπτά κατεβάζουμε το μάτι από το 7 στο 3 ή 4.