Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπά υλικά εκτός από το τυρί, την ρίγανη, και το λάδι και ανακατεύουμε.
Βήμα 2ο
Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7.
Προσθέτουμε το λάδι, και την ομελέτα στο σκεύος.
Κλείνουμε το καπάκι για 1’ και ανοίγουμε να γυρίσουμε την ομελέτα.
Χαμηλώνουμε το μάτι στο 1’ και κλείνουμε το καπάκι.
Προσθέτουμε το τυρί και διπλώνουμε την ομελέτα.
Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι.