Ομελέτα με σπαράγγια

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 1Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 30 λΜαγείρεμα
  • 30 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Στο σκεύος προσθέτουμε τα σπαράγγια, το σπανάκι και 1 δάχτυλο νερό. Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην πρώτη ένδειξη soft.

  • Βήμα 2ο

    Προθερμαίνουμε το hot pan στην ένδειξη μπριζόλα έχοντας το μάτι στο 7. Μόλις η πρώτη κόκκινη ένδειξη φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε το πράσο, τα μανιτάρια, και την πιπεριά για να τσιγαριστούν. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μετά από 3-4 λεπτά κλείνουμε με το καπάκι και βγάζουμε το ρολόι.

  • Βήμα 3ο

    Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε ψιλοκομμένα όλα τα λαχανικά, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι.

  • Βήμα 4ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε το καπάκι και αλείφουμε προσεκτικά το τηγάνι με το λάδι. Προσθέτουμε την ομελέτα και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε για 3’ και γυρνάμε την ομελέτα για άλλα 2’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password