Ομελέτα με Τορτίγια

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 1Μερίδες
  • 2 λΠροετοιμασία
  • 3 λΜαγείρεμα
  • 5 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το τηγάνι 3lt 28cm, ανάβουμε το μάτι στο 7 από το 9 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα.

  • Βήμα 2ο

    Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε μέσα το αλάτι και το πιπέρι.

  • Βήμα 3ο

    Μόλις φτάσει στην μπριζόλα το audiotherm, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα 4 κουταλές της σούπας λάδι και την ντομάτα. Βάζουμε τις φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια, το σχινόπρασο και τα αυγά. Ρίχνουμε από πάνω το περισσότερο ρεγκάτο και σκεπάζουμε με την τορτίγια. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 3.

  • Βήμα 4ο

    Με μία σπάτουλα σπρώχνουμε τις άκρες προς τα μέσα. Σε 1 λεπτό, γυρνάμε την ομελέτα με ένα πιάτο. Βάζουμε ελάχιστον λάδι και βάζουμε μέσα την τορτίγια ανάποδα. Βάζουμε από πάνω το υπόλοιπο ρεγκάτο. Την διπλώνουμε, κλείνουμε τελείως το μάτι και την αφήνουμε για 2 λεπτά πάνω. Σερβίρουμε.

98 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password