Προθερμαίνουμε το τηγάνι, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7.
Ανοίγουμε και βάζουμε 1 κσ λάδι και 2 αυγά χτυπημένα και τη μια τορτίγια, προσθέτουμε από πάνω τη μισή ποσότητα Γκουντά, τα ντοματίνια, τη φέτα, τις ελιές, και τον δυόσμο. Βγάζουμε από το τηγάνι.
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε τα άλλα 2 αυγά, την 2η τορτίγια, κλείνουμε το μάτι και προσθέτουμε από πάνω τα άλλα μας υλικά αναποδογυρισμένα. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 5’ να λιώσουν τα τυριά μας.