Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε τα κρεμμύδια πολτοποιημένα και το λάδι. Τσιγαρίζουμε. Μετά από λίγο βάζουμε και το φινόκιο πολτοποιημένο και τσιγαρίζουμε και αυτό. Τσιγαρίζουμε και την κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη. Βάζουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι και τον πελτέ. Ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τον χυμό από δύο πορτοκάλια και το ξύσμα από ένα και ανακατεύουμε. Ανεβάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του σοφτ η σάλτσα μας είναι έτοιμη. Κλείνουμε το μάτι και μόλις γυρίσει ο δείκτης στα αριστερά ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το οσομπούκο. Παίρνουμε σπάγκο μαγειρικής. Δένουμε το οσομπούκο για να μην χωρίσει από το κόκκαλο κατά το βράσιμο.
Μόλις γίνει η σάλτσα βάζουμε μέσα το οσομπούκο. Από πάνω βάζουμε την πάπρικα. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και βάζουμε 30 λεπτά στο Turbo. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 30 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε και να σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα