Οσομπούκο κοκκινιστό με πορτοκάλι

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 5 λPrep Time
  • 60 λCook Time
  • 1::05 ωReady In
Print Recipe

Συστατικά

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε τα κρεμμύδια πολτοποιημένα και το λάδι. Τσιγαρίζουμε. Μετά από λίγο βάζουμε και το φινόκιο πολτοποιημένο και τσιγαρίζουμε και αυτό. Τσιγαρίζουμε και την κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη. Βάζουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι και τον πελτέ. Ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τον χυμό από δύο πορτοκάλια και το ξύσμα από ένα και ανακατεύουμε. Ανεβάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του σοφτ η σάλτσα μας είναι έτοιμη. Κλείνουμε το μάτι και μόλις γυρίσει ο δείκτης στα αριστερά ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το οσομπούκο. Παίρνουμε σπάγκο μαγειρικής. Δένουμε το οσομπούκο για να μην χωρίσει από το κόκκαλο κατά το βράσιμο.

  • Βήμα 3ο

    Μόλις γίνει η σάλτσα βάζουμε μέσα το οσομπούκο. Από πάνω βάζουμε την πάπρικα. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και βάζουμε 30 λεπτά στο Turbo. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.

  • Βήμα 4ο

    Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 30 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε και να σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password