x
Συστατικά
- 5 μήλα
- 50 γρ βρώμη
- 50 γρ καρύδια
- 30 γρ δαμάσκηνα χοντροκομμένα
- 30 γρ cranberries σε χυμό μήλου
- 30 γρ ζάχαρη καρύδας
- 6 γρ κανέλα
- 4 γρ μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 50 ml χυμό μήλου
- Χυμός λεμονιού για να μην μας μαυρίσουν τα μήλα
x
Συστατικά
- 250 γρ κριθαράκι ολικής άλεσης
- 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 1 πράσο πολτοποιημένο
- 2 καρότα χοντροκομμένα
- 20 ντοματίνια
- 100 γρ ντοματοπολτό
- 1 κγ πελτέ ντομάτας
- 1 ματσάκι σέλερι + σέλινο
- 1 κσ πάπρικα
- Φρέσκο πιπέρι
- Αλάτι Ιμαλαίων
- 500 ml νερό
x
Συστατικά
- 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 250 γρ μακαρόνια αχιβάδες
- 1 κσ πελτέ ντομάτας
- 1 κόκκινο κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 1 κρεμμύδι φρέσκο πολτοποιημένο
- 2 καρότα χοντροκομμένα
- 1 πράσο πολτοποιημένο
- 2 κσ δυόσμο
- 30 ml λευκό κρασί
- 20 ντοματίνια
- 1 στικ κανέλας
- 2 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- Αλάτι Ιμαλαίων
x
Συστατικά
- 3 φιλέτα κοτόπουλο (ή 650 γρ) σε κομματάκια
- 200 γρ ρύζι ολικής άλεσης
- 1 λευκό κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 20 ντοματίνια
- 4 πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 1 κσ πελτέ ντομάτας
- 1 κγ κάρι
- 1 κσ πάπρικα
- 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 50 ml λευκό κρασί
- Αλάτι Ιμαλαίων
- 400 ml νερό (ή όσο χρειαστεί)
x
Συστατικά
- 250 gr digestive με στέβια
- 350 γρ φυστικοβούτυρο
- 180 γρ κουβερτούρα με στέβια