x
Συστατικά
- 2 ή 3 μεσαίες πατάτες
- 350γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 αυγά
- Αλάτι ιμαλαίων
- Πιπέρι
- 50γρ blue cheese
- 100γρ reggato
- 1 κσ δυόσμο
- 10 φέτες gouda
- 10 φέτες ζαμπόν
- 4-6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
x
Συστατικά
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
- 250γρ βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 300γρ κρυσταλλική ζάχαρη
- 150γρ φρέσκο γάλα
- 50ml κονιάκ
- 3 αυγά
- 4 πορτοκάλια, χυμός και ξύσμα
- 1 λεμόνι, ξύσμα
- 1 κγ σόδα
- 20γρ baking powder
- 2γρ αμμωνία
- 2 βανίλιες (όποια μορφή θέλετε)
- 1 κσ μαστίχα χίου
- 1 κσ μαχλέπι
x
Συστατικά
- 1,5 κιλό κολοκύθα
- 100γρ γκούντα, τριμμένο
- 100γρ ρεγκάτο, τριμμένο
- Για τον κιμά
- 750γρ κιμά
- 4-5 φρέσκα κρεμμύδια, χοντροκομμένα
- 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης, ψιλοκομμένες
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- Πιπέρι
- 150γρ γκούντα, τριμμένο
- 70γρ παρμεζάνα, τριμμένη
- 100γρ ρεγγάτο, τριμμένο
x
Συστατικά
- 360γρ βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 330γρ ζάχαρη καστανή
- 300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
- 3κγ baking powder
- 1 ½ κγ κανέλλα
- 4 αυγά
- 6 βανιλίνες
- 220γρ καρύδια, σε κομμάτια
- 250γρ νιφάδες βρώμης
x
Συστατικά
- 750γρ μοσχάρι, σε μικρά κομμάτια
- 500γρ μανιτάρια agaricus, στη μέση
- 3 κομμάτια σέλερι, χοντροκομμένα
- 2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης, χοντροκομμένες
- 1 πράσινη πιπεριά, χοντροκομμένη
- 5 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κσ ντοματοπελτέ
- 2 κόκκινα κρεμμύδια
- 15 ντοματίνια
- 50ml λευκό κρασί
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι