x
Συστατικά
- 100γρ βρώμη
- 450γρ φιλέτο κοτόπουλο
- ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες
- 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 10 ντοματίνια
- 100γρ ρεγγάτο
- 150γρ γιαούρτι
- 3 αυγά
- 3 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλάιων
- Πιπέρι
x
Συστατικά
- 250γρ λιγκουίνι ολικής άλεσης
- 2 πράσα, πολτοποιημένα
- 1 φρέσκο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 2 κλωναράκια βασιλικό
- ½ ματσάκι μαιντανό
- 1 λάιμ, χυμό και ξύσμα
- 100 γρ καρύδια, τριμμένα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 625ml νερό
- Φρέσκο πιπέρι
- Αλάτι Ιμαλάιων
x
Συστατικά
- 500γρ μανιτάρια Agaricus
- 2 ½ κιλά πράσα, ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, χοντροκομμένα
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 10 ντοματίνια
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- ½ ματσάκι άνηθο
- 200γρ ρεγγάτο, τριμμένο
- 50γρ γκούντα, τριμμένο
- 25γρ ροκφορ
- 8 κς παρθένο ελαιόλαδο
- 2 φύλλα κουρού
- Φρέσκο πιπέρι
x
Συστατικά
- 2 φιλέτα τόνο, περίπου 1100γρ
- 2 πράσα, ψιλοκομμένα
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 600 φρέσκο σπανάκι
- 20 ντοματίνια
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- ½ ματσάκι άνηθο
- 2 κσ λεμονοθύμαρο
- 1 κγ εστραγκόν
- 100γρ βιολογικό ντοματοπολτό
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι
x
Συστατικά
- 900γρ αλεύρι γοχ
- 150γρ ζάχαρη καρύδας
- 10γρ μαγειρική σόδα
- 60γρ λευκό ξύδι
- 360γρ παρθένο ελαιόλαδο
- 20γρ baking powder
- 250gr φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 2 πορτοκάλια, ξύσμα
- 60γρ σουσάμι
- 8γρ κανέλα