x
Συστατικά
- 550γρ μοσχάρι, σπάλα
- 800γρ αγκινάρες
- ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 100γρ χυμό ντομάτας
- 1 κσ πελτές ντομάτας
- 2 λευκά κρεμμύδια, πολτοποιημένα
- 1 πράσο, χοντροκομμένο
- 3 κρεμμύδια φρέσκα, χοντροκομμένα
- 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Φρέσκο πιπέρι
x
Συστατικά
- 1 kg μοσχάρι, ελιά
- 4 κς παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κς πάπρικα
- 3 πράσινες πιπεριές, σε κομμάτια
- 2 λευκά κρεμμύδια, σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 30ml ροζέ κρασί
- 2 γλυκοπατάτες, σε φέτες
- 4-5 καρότα σε φέτες
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 3 ντομάτες, λιωμένες
- 1 κσ πελτές
- 1 κγ εστραγκόν, αποξηραμένο
- Αλάτι Ιμαλαίων
x
Συστατικά
- 1 kg μύδια
- 4-5 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 60ml λευκό κρασί
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Φρέσκο πιπέρι
x
Συστατικά
- 260γρ αλεύρι γ.ο.χ., κοσκινισμένο
- 90γρ ζάχαρη καρύδας
- 2 κγ baking powder
- 160γρ φρέσκο γάλα
- 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
- 120γρ μαργαρίνη, λιωμένη σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 αυγά
- 200γρ μύρτιλα
- Αλάτι Ιμαλαίων
x
Συστατικά
- 200γρ γίγαντες
- 3 μελιτζάνες, σε κομμάτια
- 3 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Υλικά για την σάλτσα
- 5 πράσινες πιπεριές, χοντροκομμένες
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- ½ ματσάκι άνηθο
- 350γρ φρέσκια ντομάτα, πολτοποιημένη
- 1 κσ πελτές ντομάτας
- 4 σκελίδες σκόρδο, σε κομμάτια
- 5 καρότα, χοντροκομμένα
- 3 φρέσκα κρεμμύδια, σε φέτες
- 2 λευκά κρεμμύδια, πολτοποιημένα
- 2 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Φρέσκο πιπέρι