x
Συστατικά
- ½ κιλό μοσχαρίσιος κιμάς με χαμηλά λιπαρά
- 150gr βιολογική σάλτσα ντομάτας
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι (για την σάλτσα)
- 1 μεγάλο ή 2 μικρά κόκκινα κρεμμύδια (για τον κιμά)
- 2 baby ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 200ml λευκό κρασί
- 1 κ.σ. κανέλα
- ¼ ματσάκι βασιλικό
- 250gr κασέρι
- 250gr μείγμα τυριών (καπνιστό τυρί, reggato, παρμεζάνα – ανάλογα την προτίμηση)
- 3 αυγά
- 5 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
- 150gr κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
x
Συστατικά
- 1 μέτριο πράσο ψιλοκομμένο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα
- 3 κουταλιές μαϊντανό
- 1 άσπρο κρεμμυδάκι χοντροκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας δυόσμο
- 1/2 κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη
- Αλατάκι
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
- 150 γρ καστανό ρύζι
- 750 γρ ζωμό λαχανικών
x
Συστατικά
- 2 κιλά χόρτα
- ½ ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- ¼ ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 1 κσ πελτές ντομάτας
- 3 κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, σε φέτες
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Φρέσκο πιπέρι
x
Συστατικά
- 500γρ κολοκυθάκια
- 750γρ baby πατάτες
- 4 κολοκυθοανθούς
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 λευκό κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 2/4 ματσάκι άνηθο
- ¼ ματσάκι κόλιανδρο
- 1 λεμόνι, χυμός
- 3 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Φρέσκο πιπέρι
x
Συστατικά
- 2 καρότα λιωμένα
- 1 κρεμμυδάκι κομμένο
- φρέσκο σέλινο
- 1 φύλλο φρέσκια δάφνη
- 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1 ποτήρι φακές
- Λίγο χυμό ντομάτας φρέσκο βιολογικό
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
- Αλάτι πιπέρι