Ανακατεύουμε το αλεύρι, την ξερή μαγιά, 175gr νερό, 30gr ελαιόλαδο και τα 150gr γιαούρτι και ζυμώνουμε. Αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη με μία πετσέτα για μισή ώρα στην άκρη.
Ανακατεύτουμε τις πατάτες, την φέτα, τη ντομάτα τη ρίγανη και τέλος βάζουμε το τυρί γκούντα. Αλείφουμε λίγο λάδι σε μία κόλα αντικολλητικό χαρτί. Ανοίγουμε την ζύμη πάνω στο χαρτί και βάζουμε στην μέση την γέμιση. Βάζουμε το χαρτί μέσα στο σκέυος. Διπλώνουμε από πάνω την ζύμη μέχρι να σκεπάσει τελείως την γέμιση. Αλείφουμε με αυγό από πάνω την πίτα μας.
Ανοίγουμε το μάτι στο 7 από το 9 για 2 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στο 2 και βάζουμε από πάνω το Navigenio και το ανοίγουμε στο πρώτο πεδίο. Το ρυθμίζουμε για 35 λεπτά με το audiotherm. Όταν ψηθεί, βγάζουμε το Navigenio από πάνω και κλείνουμε το μάτι. Το βγάζουμε από πάνω για λίγο ώστε να κρυώσει και μετά σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα