Πέννες κοκκινιστές με μοτσαρέλλα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 10 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας στο 7 από το 9. Βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε το καπάκι από το σκεύος και βάζουμε μέσα τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στην λιωμένη ντομάτα

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, την λιωμένη ντομάτα, τα 500gr ζωμό λαχανικών, το βασιλικό και το θυμάρι. Ανακατεύουμε. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και βάζουμε το μάτι στο 9. Ρυθμίζουμε το audiotherm στο 1 λεπτό στο soft. Μόλις χτυπήσει, κλείνουμε το μάτι. Όταν γυρίσει πίσω ο κόκκινος δείκτης από το soft ανοίγουμε το σκεύος. Λιώνουμε την μοτσαρέλα μέσα στα μακαρόνια. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το βασιλικό και τα ντοματίνια και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε από πάνω το τυρί γκούντα.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το navigenio ανάποδα πάνω από την κατσαρόλα και το ρυθμίζουμε στο δεύτερο πεδίο για 7 λεπτά με το audiotherm. Μόλις χτυπήσει, βγάζουμε το navigenio και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password