Πέστροφες με πατάτες στο φούρνο

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 10 λPrep Time
  • 40 λCook Time
  • 50 λReady In
Print Recipe

Συστατικά

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Στο σκεύος 3,5lt βάζουμε μισό δάκτυλο νερό και τις πατάτες μας καθαρισμένες.

  • Βήμα 2ο

    Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι.

  • Βήμα 3ο

    Μόλις ο δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε στο 3.

  • Βήμα 4ο

    Όταν φτάσει στο turbo, αφήνουμε 5 λεπτά να βράσουν και κλείνουμε το ρεύμα.

  • Βήμα 5ο

    Μόλις ανοίξει, βγάζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε στην λαζανιέρα.

  • Βήμα 6ο

    Έχουμε ανακατέψει το λάδι, το χυμό από τα λεμόνια και την φρυγανία και το σκόρδο.

  • Βήμα 7ο

    Τα περιχύνουμε πάνω στις πατάτες. Προσθέτουμε τις πέστροφες.

  • Βήμα 8ο

    Βάζουμε τις σκελίδες σκόρδο μέσα στις πέστροφες.

  • Βήμα 9ο

    Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο.

  • Βήμα 10ο

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

  • Βήμα 11ο

    Βάζουμε την λαζανιέρα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι και 20 με ανοιχτό. Σερβρίρουμε.

129 Views

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password