Πίτα της Μαργαρώς με κιμά, καρύδια και σταφίδες

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 15Servings
  • 10 λPrep Time
  • 60 λCook Time
  • 1:10 ωReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Στο σκεύος προσθέτουμε τον κιμά και το πράσο και τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα και κύμινο.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι για 5’. Ανοίγουμε, αφαιρούμε την κανέλα, και περνάμε τον κιμά από τρυπητό και να φύγουν τα υγρά. Προσθέτουμε τις σταφίδες, το καρύδι και το τριμμένο τυρί.

  • Βήμα 3ο

    Στο τρετόντο, βάζουμε στον πάτο ψησίματος και προσθέτουμε το ένα φύλλο κουρού, προσθέτουμε τη γέμιση, και βάζουμε το 2ο φύλλο από πάνω. Κόβουμε σε κομμάτια και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού. Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 3 ή 4 και βάζουμε από πάνω το navigenio στο 1ο πεδίο για 35-40’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password