Βάζουμε το μάτι στο 7 και καραμελώνουμε τα μήλα με την ζάχαρη, την κανέλα, και τα καρύδια.
Κλείνουμε και ρυθμίζουμε για 10’ στην ένδειξη ‘καρότο’.
Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
Βήμα 2ο
Βάζουμε χαρτί ψησίματος στον πάτο του σκεύους και γεμίζουμε τα πιτάκια.
Τα τοποθετούμε στο σκεύος.
Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε ανάποδα το navigenio στο 2ο πεδίο για 30’.
Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2.
Βήμα 3ο
Ψήνουμε την 2η δόση για 20’ και την 3η για 10’.
Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη.