Βάζουμε το μάτι στο 7 και καραμελώνουμε τα μήλα με την ζάχαρη, την κανέλα, και τα καρύδια. Κλείνουμε και ρυθμίζουμε για 10’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
Βάζουμε χαρτί ψησίματος στον πάτο του σκεύους και γεμίζουμε τα πιτάκια. Τα τοποθετούμε στο σκεύος. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε ανάποδα το navigenio στο 2ο πεδίο για 30’. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2.
Ψήνουμε την 2η δόση για 20’ και την 3η για 10’. Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα