Χρησιμοποιούμε σκεύος 5 λίτρα 24cm και ανάβουμε την κουζίνα μας στο 7. Βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι το άσπρο, και όλα τα φρέσκα υλικά μας από κρεμμύδια και το σκόρδο, για να τσιγαριστούν, δηλαδή το πράσο το άσπρο κρεμμύδι και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Αφήνουμε λίγο να τσιγαριστούν.
Αφού έχει μαραθεί το κρεμμύδι το φρέσκο, το πράσο, βάζουμε το ζωμό λαχανικών, αντί για νερό. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Το ρύζι (καστανό), το αλάτι, το κουκουνάρι, το μαϊντανό, το φρέσκο δυόσμο, και την αποξηραμένη ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε και λίγο φρέσκο πιπέρι.
Βάζουμε το μάτι στο 9, κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι, και ρυθμίζουμε το audiotherm στο τούρμπο ένα λεπτό. Μόλις ο πρώτος δείκτης πάει στο πρώτο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2, και μόλις χτυπήσει το audiotherm κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε πάνω για να γυρίσουν πίσω οι δείκτες.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα