Πρασόρυζο

( 5 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 5 λPrep Time
  • 10 λCook Time
  • 15 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Χρησιμοποιούμε σκεύος 5 λίτρα 24cm και ανάβουμε την κουζίνα μας στο 7. Βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι το άσπρο, και όλα τα φρέσκα υλικά μας από κρεμμύδια και το σκόρδο, για να τσιγαριστούν, δηλαδή το πράσο το άσπρο κρεμμύδι και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Αφήνουμε λίγο να τσιγαριστούν.

  • Βήμα 2ο

    Αφού έχει μαραθεί το κρεμμύδι το φρέσκο, το πράσο, βάζουμε το ζωμό λαχανικών, αντί για νερό. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Το ρύζι (καστανό), το αλάτι, το κουκουνάρι, το μαϊντανό, το φρέσκο δυόσμο, και την αποξηραμένη ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε και λίγο φρέσκο πιπέρι.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το μάτι στο 9, κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι, και ρυθμίζουμε το audiotherm στο τούρμπο ένα λεπτό. Μόλις ο πρώτος δείκτης πάει στο πρώτο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2, και μόλις χτυπήσει το audiotherm κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε πάνω για να γυρίσουν πίσω οι δείκτες.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password